Φώτο από την περιοχή της λεύκας του Πειραιά που  βρίσκονταν το πρώτο εργαστήριο…

Η εταιρεία

Η βιοτεχνία που παρασκευάζεται σήμερα ο πειραϊκός χαλβάς, βρίσκεται απέναντι ακριβώς από εκείνο το πρώτο μαγαζί που ξεκίνησε πριν 50 χρόνια η καυτή καραμέλα να αγκαλιάζει το ταχίνι και να γλυκαίνει τις πιο παλιές συνοικίες του Πειραιά. Η συνταγή πάντα ίδια, το μεράκι ατελείωτο και ο χαλβάς το ίδιο πάντα απολαυστικός. Δυο πρόσφυγες από την Σμύρνη ήταν αυτοί που μαζί με τα όνειρά τους μετέφεραν την μυστική συνταγή του χαλβά και δίδαξαν την τέχνη στον άνθρωπο που μέχρι σήμερα συνεχίζει την παράδοση με την ίδια φροντίδα. Με το πέρασμα των χρόνων, παράλληλα με το χαλβά, προστέθηκαν και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα για να γλυκάνουν όχι μόνο τον Πειραιά αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται στην βιοτεχνία μας, διατίθενται προς πώληση λιανική και χονδρική.